’t Huuske

De Woonkamer

Landelijk logeren in dit riante gastenverblijf geeft u rust, even weg van de dagelijkse beslommeringen en genieten van de mooie omgeving in elk jaargetijde. Naast een slaapkamer met bedstee heeft u de beschikking over een gezellig en landelijk ingerichte woonkamer. Bent u met vrienden, familie of uw gezin, dan is er nog de beschikking over een aparte slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en voor een eventuele 5e en/of 6e persoon kan in de woonkamer de bank uitgeklapt worden tot een comfortabel 2-persoonsbed. Ook is het mogelijk kosteloos een campingbedje bij te zetten.

De Badkamer


In dit riante gastenverblijf bevindt zich een ruime badkamer. In de landelijk ingerichte badkamer bevindt zich een toilet, wastafel met opbergmogelijkheid in kastje en een ruime inloopdouche. Badhanddoeken en gastendoekjes liggen voor u klaar.

De nostalgische bedstee met hedendaags comfort

U slaapt in een nostalgische 2-persoons bedstede, maar met hedendaags comfort. In de slaapkamer vindt u een kast met hanggedeelte en planken. Mocht het voor u een probleem zijn om de bedstee in en uit te kunnen, dan kunt u prima slapen op de ruime en degelijke slaapbank in de woonkamer, die in een handomdraai is omgetoverd tot 2-persoonsbed.

Een ruime woonkeuken

In de ruime woonkeuken zal, indien gewenst, het ontbijt worden klaar gemaakt en geserveerd.  Bij mooi weer is het ook mogelijk te genieten van de ochtend zon en op het terras te ontbijten. Heeft u een glutenvrij of ander dieet, laat dit dan tijdig weten, dan is dat geen probleem. In de gezellige keuken staan ook een Senseo-apparaat, waterkoker en magnetron voor u klaar. Daarnaast nog wat extra’s als tosti-ijzer en een contactgrill. De eethoek leent zich er prima voor om spelletjes te doen. Verder is het mogelijk om uitgebreider gebruik te maken van de keuken. Koffie en thee zijn inbegrepen.

De tuin om tot rust te komen

Bij het voorste gedeelte van de boerderij, waar het gastenverblijf zich bevindt, heeft u ook de beschikking over een deel van de voor- en zijtuin. U kunt er lekker van het buitenleven genieten en desgewenst buiten ontbijten. Met het ruime terras, de vijver en de 2 gedeeltes met gras, denken wij dat u kunt genieten van het mooie uitzicht en proeven van het leven in mooi Drenthe.